Известие

Collapse
No announcement yet.

Може ли разбит шарнир от влажно и мокро време да спре да лопа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Може ли разбит шарнир от влажно и мокро време да спре да лопа?

Здравейте колеги ! Както се разбира от заглавието,имам съмнения за разбит преден десен шарнир,но не бях 100% сигурен.Много странно лопане правеше а и повече бих го оприличил на нещо не натегнато и не като да е метал в метал.Та сега като заваля и едно хубаво ми се понакисна окачването спря да издава всякакви такива звуци.Въпросът ми е (много ме съмнява да е така,но аз да си попитам все пак) ако е шарнир,каква е вероятността като се намокри да спре да тропа и лопа?И ако не е какво би могло да е,1-2 предположения поне да знам на къде да погледна като я кача на канала или на повдигач Благодаря ви предварително !!!

Алфа Ромео 145 1.6 16V TS 97г. PB*3886*ВТ

Шарнирите по скоро скърцат и пукат (пропукват) по добре е да се огледа на канал не на повдигач .
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Заминали са ти тампоните или на носачите или на стабилизиращата щанга-гаранция.Шарнир-изключено.
      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

шарнирите хлопат когато са напълно разбити,получават лувт и това не е добре туи като може да изкочи от леглото и става неприятно.И наистина в мокро време спират да хлопат.
        sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

колега моита я карах 8 месеца с рабити шарнири не спира да лопа лопането е постояно сменяи тампоните на носа4ите

Comment

Мдаа и аз поразпитах тук-там и ми казаха,че е по-скоро тампони.Но ако са тампоните на носача.... Е те си вървят комплект заедно с носача,така че се сменя всичко,поне ще е сигурно,че и носача е наред Благодаря ви много колеги,сега остава да видим кога ще има малко повечко пари настрана за да се смени носача,че от тия жени и пиене не остават пари за колата хаха

Алфа Ромео 145 1.6 16V TS 97г. PB*3886*ВТ

Comment

Здрасти колега, и аз имах подобен проблем, но ми смениха само тампона, не се е налагало да купувам и носач...но ако е шарнира наистина (което с оглед на симптомиете е малко вероятно) ще се наложи да си купиш и носач в комплект.
              Успех
              Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Working...
              X